بهترین روش پخت کینوا

تاریخ: ۲۹ بهمن ۱۳۹۸
بازدید: ۲۰۱

ساده ترین روش پخت کینوا که ، در عین حال بهترین روش اون هم هست ، با یه پیمانه ۵۰ گرمی ، که استاندارد استفاده کینوا در یک وعده برای یک نفر هست ، سه پیمانه آب رو می گذاریم

(از همون پیمانه که گفتم ! ) به جوش بیاد حالا کینوای که با آب سرد شستیم رو می ریزیم توش ! و می گزاریم تا آبش کاملا بخار بشه ، چیه هنوز دنبال چیزی می گردی ؟ عزیز جان تموم شد ، حالا برو حالش رو ببر به هر چیزی که خواستی بخوری اضافش کن !
ماست ! سالاد ، خورشت ، برنج ، ساندویج و هر ایده ای که به ذهنت رسید ، تازه می تونی ایده هات رو فیلمش رو برای ما بفرستی تا تو سایت به نام خودتون قرارش بدیم ، به بهترین ایده یه چیز هیجان انگیز خواهیم داد.
راه ارتباط با ما واتس آپ ۰۹۹۲۱۹۲۰۰۷۳

برچسب‌ها:

متقی پیشه حمید

دیدگاه‌ها

کینوا دونه ای باستانی در جغرافیایی باستانی در جنوب قاره عجائب آمریکاست ، پرو زادگاهشه ،  ولی شهرتش جهانی است . و آیا می دانی که چیست این کینوا ، شاید از خودت بپرسی که برای چی باید از این دونه استفاده کنم ؟ یا مگه این دونه چی داره که باید به غلات ترجیحش بدم ؟  چرا مردم این همه دنبالش می کنن ! بمب ! خیلی مراقب خودتون باشین این یه بمب هست ، یه بمب مواد مغذی ، یه مولتی ویتامین صددرصد طبیعی

پشتیبانی از طریق واتس آپ
ارسال پیام