ارزش غذایی کینوا

تاریخ: ۲۳ بهمن ۱۳۹۸
بازدید: ۱۶۸

کینوا ارزش غذایی بسیار بالایی داره و این باعث شده تا سازمان خاروبار جهانی انو با شیر خشک مقایسه کنه. به دلیل اهمیت این ماده خوراکی از سوی سازمان خاروبار جهانی ، سازمان ملل سال ۲۰۱۳ سال ” کینوا ” نامگذاری کرد .

از برگهای جوان به عنوان سبزی تازه یا به صورت پخته در ترکیب غذایی مانند، خوراک سبزیجات، کوکو و آش استفاده می شود. ولی محصول اصلی این گیاه، دونه های اون هست که دارای ارزش غذایی بسیار بالایی هست.
دونه هاش مقدار سدیم کمتر ولی میزان کلسیم، فسفر، منیزیم، پتاسیم، آهن، مس، منگنز و روی بیشتری از گندم، جو و ذرت دارن.
چی چیشو بدم ؟! سفید شو بدم ، قرمز شو بدم ، سیاشو بدم ، غاطی پاتی بدم ؟!
کینوا در سه رنگ سفید،سیاه و قرمز در بازار موجودی ولی رنگهای دیگه ای هم داره که قابل خوردن نیستند. از لحاظ ارزش غذایی تفاوت خاصی بین سه رنگ اون نیست .

برچسب‌ها:

متقی پیشه حمید

دیدگاه‌ها

کینوا دونه ای باستانی در جغرافیایی باستانی در جنوب قاره عجائب آمریکاست ، پرو زادگاهشه ،  ولی شهرتش جهانی است . و آیا می دانی که چیست این کینوا ، شاید از خودت بپرسی که برای چی باید از این دونه استفاده کنم ؟ یا مگه این دونه چی داره که باید به غلات ترجیحش بدم ؟  چرا مردم این همه دنبالش می کنن ! بمب ! خیلی مراقب خودتون باشین این یه بمب هست ، یه بمب مواد مغذی ، یه مولتی ویتامین صددرصد طبیعی

پشتیبانی از طریق واتس آپ
ارسال پیام