آموزش پخت کینوا

تاریخ: ۲۴ بهمن ۱۳۹۸
بازدید: ۲۹۶

هر یک پیمانه کینوا را با دو پیمانه آب یا آب مرغ و گوشت در حرارت ملایم و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه و مانند برنج تا زمانی که آب آن به طور کامل کشیده شود می پزند. کینوا خیلی زودتر از برنج قهوه‌ای می‌پزد .

می‌توان از مقداری روغن زیتون، لیموترش، نارنج , سبزیج ات خرد شده و گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای و کاری و ادویه و سبزیجات معطر , زیتون سبز و سیاه و پیازچه و نخود فرنگی و ذرت و … برای خوش طعم کردن این غذای مفید و مغذی استفاده کرد
از آن میتوان کوفته و کتلت و غذاهای خوشمزه ای تهیه کرد , تهیه آن بسیار ساده و سریع است .
از کینوا بعنوان حجم دهنده پروتئینی در سالاد ها میتوان استفاده کرد و نیز آنرا به خوبی میتوان جانشین برنج نمود .
با کینوا Quinoa میتوان انواع غذاهای گیاهی برگر و دلمه و استانبولی و سالاد های گرم و سرد و حتی نان و سوپ و کوکو و شامی و سوپ های گیاهی و گیاهخواری و یا همراه با گوشت و سبزیجات دیگر تهیه کرد، که می تونین تو همین سایت به همه اینها دسترسی داشته باشین.

برچسب‌ها:

متقی پیشه حمید

دیدگاه‌ها

کینوا دونه ای باستانی در جغرافیایی باستانی در جنوب قاره عجائب آمریکاست ، پرو زادگاهشه ،  ولی شهرتش جهانی است . و آیا می دانی که چیست این کینوا ، شاید از خودت بپرسی که برای چی باید از این دونه استفاده کنم ؟ یا مگه این دونه چی داره که باید به غلات ترجیحش بدم ؟  چرا مردم این همه دنبالش می کنن ! بمب ! خیلی مراقب خودتون باشین این یه بمب هست ، یه بمب مواد مغذی ، یه مولتی ویتامین صددرصد طبیعی

پشتیبانی از طریق واتس آپ
ارسال پیام